Lotto är nästan synonymt med hasardspel och stora vinster i Sverige. Vi tippar gärna några rader varje vecka och brukar ha stående nummer som vi alltid kör.

För att spela lotto behöver du inte längre knalla ned till kiosken eller ATG för att få spela dina rader. Numera kan man också spela lotto på olika sajter. Nu kan du sitta kvar i soffan och slippa gå ut i vinterkylan, men fortfarande ha chansen på de där miljonerna. När man använder nätet behöver man inte ens spela på de statliga lotteriet.

Du kan också vända dig till internationella lottodragningar. Här tävlar du mot betydligt fler personer, miljontals människor världen över. De positiva är att dessa vinster inte ligger runt 100-200 miljoner utan mer runt 1-2 miljarder! Du kan säkra din, dina barns, dina barnbarns och dina barnbarnsbarns framtid med en sådan vinst. När man spelar på nätet kan man också använda sig av ett abonnemang på spelsajter, då dras pengarna automatiskt och du missar aldrig chansen på miljarderna.

Det är så klart inte lätt att vinna högsta vinsten på något lotteriet. Om du spelar på det statliga Lotto ska du pricka rätt på 7 av 35 siffror och kan även välja ett jokernummer: du måste pricka rätt på alla 7 och bonusnumret för att vinna högsta vinsten. Är det fler än du som har alla rätt får ni dela på vinsten. Internationella lottospel ger högre vinster men är istället svårare att vinna på. Du ska pricka in 5 av 59 nummer och bonusnumret är mellan 1 och 35. Du måste också tävla mot alla andra miljoner människor som också vill blir bli miljardärer.